Κύπρος

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ECSLA

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την ECSLA. Ακολουθούν σύντομες πληροφορίες για την Ένωση στα Ελληνικά.

Για πάνω από 50 χρόνια η 
ECSLA εκπροσωπεί τα συμφέροντα χιλιάδων βιομηχανιών ψύχους απανταχού της Ευρώπης που διαθέτουν συνολική χωρητικότητα άνω των 40 εκατομυρίων κυβικών μέτρων. Έχοντας την έδρα της στις Βρυξέλλες, η ECSLA προσφέρει εξιδεικευμένες υπηρεσίες σε όλους τους διαφορετικούς τομείς της αγοράς.

  • Μεμονωμένες δημόσιες ψυκτικές αποθήκες, βιομηχανίες ψύχους, παρόχους υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας.
  • Εθνικές ενώσεις βιομηχανιών ψύχους και εταιριών υπηρεσιών διανομής.
  • Προμηθευτές προϊόντων και υπηρεσιών στον κλάδο.
  • Επιστήμονες, ερευνητές, Πανεπιστήμια, ιδρύματα κλπ. Σχετικά με τον κλάδο.

Η  ECSLA είναι η μοναδική εκπρόσωπος της βιομηχανίας ψύχους σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και αποτελεί τη μοναδική πραγματικά φωνή του κλάδου της βιομηχανίας ψύξης, αποθήκευσης και διακίνησης εμπορευμάτων σε ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας.

Οι βασικές υπηρεσίες αυτής της μη κερδοσκοπικής επαγγελματικής Ένωσης μπορούν να ομαδοποιηθούν ως ακολούθως:

Πλατφόρμα δικτύωσης
Οι ποικίλες δράσεις της Ένωσης κάθε χρόνο προσφέρουν την ευκαιρία σε όλους τους κρίκους της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας να κάνουν επαφές με διεθνείς παράγοντες και συναδέλφους του κλάδου, να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν μεταξύ άλλων τις εξελίξεις της αγοράς, τις τάσεις της αγοράς και ορθές πρακτικές.

Εκπαίδευση, επιμόρφωση και έρευνα
Την άνοιξη και το φθινόπωρο κάθε έτους η  ECSLA διοργανώνει διήμερο συνέδριο με ομιλητές διεθνείς προσωπικότητες του κλάδου που καλύπτουν σοβαρά τρέχοντα θέματα του κλάδου, με συναντήσεις επιτροπών για θέματα ψύξης και ενέργειας, λειτουργικά και τεχνολογίας, νομοθεσίας και ομάδας πίεσης.
Συγκριτικές έρευνες και κλαδικές μελέτες προσφέρουν σε βάθος γνώση του κλάδου.

Πληροφορίες και βάση δεδομένων
Τα τακτικά ενημερωτικά δελτία, το μηνιαίο περιοδικό, η βιβλιοθήκη και τα δεδομένα που βρίσκονται στην αποκλειστική διάθεση των μελών σε ειδική ενότητα της ιστοσελίδας, αποτελούν εξαιρετικής αξίας εργαλεία στην καθημερινή διοικητική λειτουργία και είναι εύκολα προσβάσιμα από όλο το στελεχειακό δυναμικό.

Νομοθεσία και ομάδα πίεσης
Με το 80% της νομοθεσίας που αφορά και επηρεάζει τον κλάδο να πηγάζει από τις Βρυξέλλες, η  ECSLA διαθέτει μόνιμη ομάδα πίεσης στις Βρυξέλλες για την προστασία των συμφερόντων των μελών της. Η ομάδα πίεσης και παρακολούθησης των δραστηριοτήτων εστιάζει στις ακόλουθες ενότητες: Περιβάλλον, Ψυκτικά μέσα (φαινόμενο θερμοκηπίου), Ενεργειακή αποτελεσματικότητα, Ασφάλεια τροφίμων και (ψυχρή) μεταφορά.

Εμπορικές δράσεις και Προωθητικές  ενέργειες
Όντας η φωνή του κλάδου στην Ευρώπη, η  ECSLA είναι υπεύθυνη για την απο κοινού δημιουργία θετικής δημοσιότητας που να προάγει την εικόνα του κλάδου για την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα. Ο υπέρτατος στόχος είναι η κινητοποίηση όλων των Εθνικών Ευρωπαϊκών Κλαδικών Ενώσεων από όλους τους κρίκους της ψυκτικής αλυσίδας να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία.

Για περισσότερες εξειδικευμένες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με:
Την  ECSLA μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@ecsla.eu ή τηλεφωνικά στο  +32 2285 0700